-- STRING NOT FOUND: GoToContent --
rustad_kafe_front3

Om 9. Rustad Kafe

Rustad kafe ble etablert i 1947. Gjennon årene har bedriften utviklet seg i takt med trafikken på Riksveg 7, til det spisestedet mange kjenner idag! Vi har idag ca 150 sitteplasser i kafeen, i tillegg til selskapslokaler i kjelleretasjen.

Rustad Kafe har som mål å være det beste spisestedet langs Riksveg 7, dette vil vi oppnå med å servere god hjemmelaget mat i porsjoner som folk blir mett av! I tillegg kommer vi ikke utenom salater, omeletter, hamburgere, pommes frites og mange andre populære retter!

Vi har en stab på kjøkkenet som består av 5 dyktige kokker i tillegg til alle de andre som får bedriften til å «fungere». Vi har pr idag 28 ansatte.

Familen Rustad er idag representert ved Håvard Rustad. Han har alle administrative oppgaver i tillegg til å være hovmester for alle selskapeligheter på og utenfor huset. Sees ofte i cateringbilen til og fra Hønefoss og omegn.

Håvard har utdannelse ved Ringerike Gymnas, Avtjent Verneplikt, utdannelse fra Hotel Institute for Management i Montreux, Sveits. Hotel Operational Management i tillegg til bedriftsøkonomstudie på NHHK i Bergen. Han har også barkurs, ordensvaktkurs, kunnskapskurs for alkoholloven, mat langs landeveien, etablererprøven, arbeidsmiljøkurs, bordmiljøkurs, kurs i displayfyrverkeri kl4, div IK-kurs m.m.

  • Leide Valdresporten Taverna sommeren 1990.
  • Drev Ringkollstua med selskaper og servering i 1993/1994.
  • Håvard Rustad har vært daglig leder ved Rustad Kafe siden 1990.

Fordelskortet

- Få hver tiende middag gratis!
- Lokal kvalitetsmat
- Nye signaturretter hver måned
- ​Gjelder på alle spisestedene
Les mer >>

Våre spisesteder langs veien

Se kart >>

Til toppen
© 2018 Utvalgte spisesteder. All Rights Reserved. Webutvikling: InCreo